Bärgningsbil Stockholm

Ring dygnet runt - alla dagar!
08-12144181

En bärgningsbil i Stockholm står Janssons bilbärgning till tjänst med när du behöver det. Du kan ringa oss dygnet runt och vi gör allt vi kan för att hjälpa dig inom en timme.

Olika typer av bärgningsbil

Hos Janssons bilbärgning är du välkommen som kund oavsett vilken typ av fordon du behöver hjälp med. Vi har bärgningsbil för allt i från motorcykel till bilar och tunga lastbilar. Du får alltid en trygg bilbärgning till ett fast pris.

 

Oavsett om du står vid vägkanten och är i akut behov av en bärgningsbil eller om du behöver hjälp i en planerad flytt av fordon kan Janssons bilbärgning hjälpa dig. Förflyttning via bärgningsbil är vanligare än vad man kanske kan tro, även om det vanligaste uppdraget våra bärgningsbilar har är av mer akut form.

Fördelar med bärgningsbil från oss

Med Janssons bilbärgning kan du känna dig trygg med att vi vet vad vi gör. Du behöver med andra ord inte ha stenkoll på hur allt ska gå till med bärgningsbil och försäkringsbolag till exempel, vi hjälper dig och guidar så att allt går rätt till. Jansson bilbärgning har alltid:

 • Kompetent personal med många års erfarenhet

 • Ansvarsförsäkring vid bilbärgning

 • Fasta priser


 

Sagt om vår bilbärgning i Stockholm

Janssons Bilbärgning IconJanssons Bilbärgning

Lillebovägen 13, Sollentuna

4,9 51 reviews

 • Avatar Eva-Marie Janelo ★★★★★ för en månad sedan
  Fantastisk sevice! Redan dagen efter jag ringt kom de och bytte till nytt bilbatteri på min parkeringsplats. Rekommenderas varmt!!
 • Avatar Jan Ho ★★★★★ för 3 månader sedan
  De kom enligt överenskommet tid. Jag förväntade mig att de bogsera bilen på flaket direkt men killen fixerade först den lossnade avgasröret. Känns proffsig och han som kom var mycket trevlig. Jag är nöjd med deras insats.
 • Avatar princeisawoman Kim ★★★★★ för 4 månader sedan
  Ni är ju helt fantastiska, boka tid för att byta batteri på min Toyota Hybrid som inte är lätt och byta och dom dök upp samma dag! Gillar känslan av att man inte behöver ta sig till bilverkstaden och sitta och vänta utan få hjälp … More på plats, kan inte bli bättre, är mer en nöjd, 10+
 • Avatar Marcus Thorén ★★★★★ för 6 månader sedan
  Använt mig av Jansson Bilbärgning två gånger. De är väldigt snabba att komma till platsen. Hade en lite längre sträcka att bärga min bil nu senaste gången, men det kunde de lösa snabbt. Kostnadsmässigt är de i särklass bäst … More på marknaden. Bra intryck, snabb och smidig service, grymma (fasta) priser, lätta att få tag på. Förhoppningsvis behöver man inte ringa på bärgare ofta, men behöver man det så är det inga tvivel om vilka man väljer nu framöver!


 

Mer än bara bärgningsbil

Janssons bilbärgning är mer än bara en vanlig bilbärgningsservice. Vi ser till att hjälpa dig med det vi kan samtidigt som vi assisterar dig med bärgningsbil. Behöver du starthjälp tar vi tag i det, har du slut på bensin ser vi till att ha med oss lite extra och om du behöver hjälp att byta däck eller göra någon lite lättare reparation på bilen så ordnar vi det, vi kan till exempel ta med oss ett nytt bilbatteri passande ditt fordon och byta ut m Janssons bilbärgning är med andra ord en fullservice bärgningstjänst som ser till att göra vad vi kan för att du ska vara tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Bärgningsbil i norra Stockholm

Närmast till att hjälpa dig har vi om du befinner dig i Sollentuna, Kista, Upplands Väsby, Märsta, Täby, Bromma, Kungsängen, Jakobsberg eller andra ställen norr om Stockholm. Men självklart hjälper vi till även söder om Stockholm. Vår bärgare i Stockholm försöker alltid att vara på plats inom en timme för att kunna hjälpa dig med bärgning av bil eller annat fordon, påfyllning av bensin eller byte av däck.

Lätt att boka bärgningsbil

Om du inte är i en akut situation och behöver en bärgningsbil direkt kan du enkelt boka bärgningsbil från Jansson Bilbärgning via hemsidan. Du fyller i vårt formulär och önskar en dag då du vill att bärgningsbilen ska komma och transportera ditt fordon och vi återkommer till dig så fort vi kan för att bekräfta bokningen.

Swisha bärgningsbil

Janssons bilbärgning erbjuder fasta priser för alla uppdrag och du betalar enkelt genom Swish. Bilbärgning inom en radie av 25 km från Stockholm kostar från 1200 kr. Många gånger är det billigare att ta hjälp av Janssons bilbärgning än vad försäkringens självrisk kostar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med bärgning och transport av fordon. Du når oss via telefon, mejl eller formuläret på hemsidan. Välkommen till oss på Janssons bilbärgning!

Våra priser för bilbärgning

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Pristillägg kan förekomma på kvällstider samt helger.

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Boka bilbärgning i Stockholm

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig. 

Vanliga frågor om bilbärgning i Stockholm

Bilbärgning i Stockholm kostar från 800:- för en starthjälp och 1200:- för en personbil som ska bärgas. Vårt pris för bärgning är billigare än en vanlig självrisk.

Självklart har vi försäkring när vi bärgar din bil. Både ansvarsförsäkring och utbildad personal får du när du anlitar Janssons bilbärgning. 

Vi bärgar bilar, motorcyklar, tunga fordon och lätta fordon. Dessutom kan vi byta ditt batteri och tanka ditt fordon direkt. 

Ja, vi accepterar Swish när vi bärgar dig och garanterar dig en professionell service. 

08-12144181

Janssons Bilbärgning AB

Lillebovägen 13
19144 Sollentuna