Bilbärgning i Jakobsberg

Vi på Janssons Bilbärgning är redo att hjälpa dig med transport och bärgning av bil som står i Jakobsberg. Vi hjälper till med både planerade och akuta flyttar av bilar, lastbilar och motorcyklar. För att alltid vara redo att hjälpa till har vi en bemannad jourtelefon dygnet runt. Vårt mål är att vara vid din bil och börja bärgningen inom en timme efter att du ringt oss.

Fast pris vid transport och bärgning av MC, personbil och lastbil.

Vi har all utrustning och utbildad personal med rätt utbildning att flytta alla olika typer av fordon. Dessutom får du ett fast pris så du kan känna dig trygg med att flytten kommer att gå bra och du har koll på kostnaden. Vi är beredda att hjälp dig med all typ av bilbärgning i Jakobsberg.

Bilbärgning och biltransport i Jakobsberg när det är akut.

Det finns många olika anledningar till att du behöver hjälp med bärgning eller planerad flytt av bilen. MCn eller lastbilen. Det kan vara en nyinköpt klassiker med dött batteri som ska hem eller punktering utanför mataffären. Oavsett om det är i vägrenen eller i ett trångt garage har den erfarenhet och den utrustning som krävs för att utföra jobbet på ett säkert sätt.

bilbärgning av dyra bilar i jakobsberg
Våra priser i Jakobsberg

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Jakobsberg

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

bärgning av unika bilar i jakobsberg

Janssons Bilbärgare i Jakobsberg erbjuder:

Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du anlitar oss på Janssons Bilbärgning för flytt av bil. Efter att ha varit pålitliga aktörer i branschen i många år erbjuder vi alltid alla våra kunder:

Soppatorsk, punka eller starthjälp av våra bärgare.

Det är inte i alla situationer som du behöver få din bil flyttad utan ibland kan det vara bättre att få hjälp på plats. Har du ett enklare problem som punktering eller slut på soppa kan vi komma och ge dig vägassistans på plats.

Även lås som har gått i baklås kan vi ofta lösa utan att behöva bärga din bil. Allt för att göra det enklare och billigare för dig.

Bärgningar i de norra och centrala delarna av Stockholm.

Tack vare vår placering i Sollentuna kan våra bärgare snabbt ta sig till Stockholm C och norra delar inom en timme. Du kan få vår hjälp inom en kort tid om du befinner dig på Arlanda, Järfälla eller Lidingö dygnet runt.

Vi gör så klart vårt bästa att även hjälpa dig som befinner dig i de södra förorterna, men då kan det ta lite mer än en timme innan vi kan vara på plats. Oavsett får du ett fast pris och samma trygga service.

Smidig och säker flytt med bokad transport.

Om du vet med dig att du kommer behöva hjälp med flytt av ett fordon kan du alltid kontakta oss och boka en planerad flytt. Du fyller enkelt i vårt formulär som du hittar på hemsidan, inom kort återkopplar vi med ett kostnadsförslag för den service du vill ha utfört.

Våra bärgare kommer sedan på utsatt tid och utför den fordonsflytt som du vill ha gjort.

Trygg bilbärgning billigt.

Har du behov av hjälp att bärga din bil inom 2,5mil från Sollentuna betalar du bara 1200kr för att få din MC, lastbil eller personbil bärgad. Det är oftast billigare än försäkringsbolgens självrisk. För att snabbt få hjälp när du behöver akut hjälp att få bärgning är det säkrast att ringa oss. I de fall du kan vänta är det bäst att fylla i vårt formulär.

Betalningen sker smidigt med Swish när vi kommer fram och innan vi börjar arbeta med ditt fordon, allt för att göra det enkelt för dig i en jobbig situation.

Välkommen att anlita oss på Janssons Bilbärgning

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Jakobsberg. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Detta säger våra kunder i Jakobsberg
Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader