Bilbärgning i Kista

Behöver du snabb och pålitlig bilbärgning i Kista? Vårt erfarna team på Janssons bilbärgning är här för att hjälpa dig när du behöver det som mest. Vi erbjuder en mängd olika bilbärgningstjänster, inklusive olycksbärgning, bärgning av fordon som inte startar, och tungbärgning. Oavsett vad dina behov är, kan du lita på oss för att ge dig den bästa servicen till konkurrenskraftiga priser.

Bärgning av en gul bil

Bilbärgning i Kista av alla typer av fordon

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta en bilbärgningstjänst som kan hantera alla typer av fordon, men det är där vi på Janssons bilbärgning skiljer oss från resten. Vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera bärgning av alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon. Oavsett vad dina behov är, kan du lita på oss för att ge dig den bästa lösningen för ditt specifika fordon.

Bilbärgning eller transport

Utöver bilbärgningstjänster, erbjuder vi också fordonstransport för att hjälpa dig flytta ditt fordon från en plats till en annan. Vi kan hantera alla typer av fordonstransporter, från mindre bilar till stora lastbilar. Oavsett var du behöver ditt fordon transporterat, kan du lita på oss för att ge dig den bästa servicen.

bil som blir bärgad under vintern
Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

Gäller vid en total körsträcka om 20 km.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort, Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Kista

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Fördelar med Janssons bilbärgning i Kista

Vi är stolta över att erbjuda en pålitlig och professionell bilbärgningstjänst till våra kunder i Kista. Här är tre fördelar med att välja Janssons bilbärgning:

Mer än bara bärgningsbil

Janssons bilbärgning i Stockholm erbjuder mer än bilbärgning. Vi hjälper dig med det du behöver inom trafik och fordon. Startar inte din bil eller lastbil tar vi med oss det som behövs för att erbjuda Starthjälp i Stockholm, är bensinen slut tar vi med en dunk och fyller på ditt fordon, och om du har fått punktering byter vi ditt däck. 

Vi kan även göra små reparationer på plats, som till exempel byte av batteri. Vi erbjuder den service du behöver för att tryggt kunna vara tillbaka på vägen och så snabbt som möjligt fortsätta din resa.

Bärgningsbil där du behöver

Janssons bilbärgning finns i norra Stockholm och vi är snabbt på plats om du behöver hjälp i Sollentuna, Kista, Märsta, Upplands Väsby, Täby, Bromma, Kungsängen, Jakobsberg eller andra orter norr om Stockholm. 

Självklart hjälper vi till med bilbärgning och transporter även söder om Stockholm och vi försöker alltid vara på plats inom en timme om du är i behov av bärgning snabbt.

Boka bilbärgning – enkelt och snabbt

Vill du boka bilbärgning till en specifik dag, alltså när det inte rör sig om att du står strandad vid vägkanten med plötsliga fel på fordonet du färdas i, kan du enkelt och snabbt boka en bärgning eller transport via Janssons bilbärgnings hemsida. 

Genom att fylla i formuläret på hemsidan kan du boka en bärgning på önskad dag. Vi återkommer till dig så snart vi kan och bekräftar bokningen.

Billig bilbärgning

Janssons bilbärgning hjälper dig till ett bra pris, vi erbjuder dessutom alltid fasta priser för våra tjänster. Kostnaden för bilbärgning är mindre än självrisken hos ditt försäkringsbolag, så låt oss hjälpa dig vid vägkanten! 

Vid en total körsträcka om 20 km i Stockholm kostar en bärgning från 1200 kr och du betalar lätt och smidigt genom kort eller Swish. Hör av dig till oss på telefon, mejl eller via formuläret nedan så hjälper vi dig.

Välkommen till Janssons bilbärgning.

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-45 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Kista. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Sagt om vår bilbärgning i Kista
 

Bilbärgning i Stockholm

Vi hjälper dig att bärga bilen eller andra fordon i hela stor Stockholm