Bilbärgning i Stockholm

Ring dygnet runt - alla dagar!

Kontakta oss

Janssons Bilbärgning IconJanssons Bilbärgning

Lillebovägen 13, Sollentuna

4,9 51 reviews

 • Avatar Eva-Marie Janelo ★★★★★ för en månad sedan
  Fantastisk sevice! Redan dagen efter jag ringt kom de och bytte till nytt bilbatteri på min parkeringsplats. Rekommenderas varmt!!
 • Avatar Jan Ho ★★★★★ för 3 månader sedan
  De kom enligt överenskommet tid. Jag förväntade mig att de bogsera bilen på flaket direkt men killen fixerade först den lossnade avgasröret. Känns proffsig och han som kom var mycket trevlig. Jag är nöjd med deras insats.
 • Avatar princeisawoman Kim ★★★★★ för 4 månader sedan
  Ni är ju helt fantastiska, boka tid för att byta batteri på min Toyota Hybrid som inte är lätt och byta och dom dök upp samma dag! Gillar känslan av att man inte behöver ta sig till bilverkstaden och sitta och vänta utan få hjälp … More på plats, kan inte bli bättre, är mer en nöjd, 10+
 • Avatar Marcus Thorén ★★★★★ för 6 månader sedan
  Använt mig av Jansson Bilbärgning två gånger. De är väldigt snabba att komma till platsen. Hade en lite längre sträcka att bärga min bil nu senaste gången, men det kunde de lösa snabbt. Kostnadsmässigt är de i särklass bäst … More på marknaden. Bra intryck, snabb och smidig service, grymma (fasta) priser, lätta att få tag på. Förhoppningsvis behöver man inte ringa på bärgare ofta, men behöver man det så är det inga tvivel om vilka man väljer nu framöver!

Kontakta Janssons Bilbärgning i Stockholm dygnet runt – alla dagar! 

Telefon: 08-12144181
Mejl: kontakt@stockholmbilbärgning.se
Adress: Janssons Bilbärgning AB,
Liljebovägen 13, 19144 Sollentuna

 

Fyll gärna i formuläret nedan för meddelanden eller om du vill göra en prisförfrågan av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig. 

Janssons Bilbärgning AB

Lillebovägen 13

19144 Sollentuna