Bärgare Stockholm

Janssons bilbärgning erbjuder bärgare i Stockholm för alla typer av fordon. Vi hjälper dig med alla typer av tjänster inom bärgning och transport av fordon i hela Stockholm med omnejd. Vi har en dygnet runt service och du kan ringa oss när som helst på dygnet. Vi försöker alltid vara på plats med bärgare i Stockholm inom en timme.

Bärgare Stockholm - för alla tillfällen och fordon

Det finns olika typer av behov och olika situationer då en bärgare efterfrågas i Stockholm. Ibland är det för transport av fordon som inte kan eller bör åka för egen maskin. Vi kan då komma och transportera bilen eller motorcykeln på ett tryggt och säkert sätt. Vi ser till att fordonet kommer från A till B utan att behöva köras för egen motor!

Självklart rycker vår bärgare i Stockholm ut även när det uppstår lite mer akuta situationer, som när en bil eller lastbil lägger av mitt på motorvägen. Hör av dig till oss så är vi oftast på plats inom en timme. Vår bärgare kan hantera de flesta typer av fordon, motorcyklar, personbilar och tyngre lastbilar.

Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

Gäller vid en total körsträcka om 20 km.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via Kort, Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bärgare i Stockholm

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Fördelar med bärgare från Janssons bilbärgning

Janssons bilbärgning har lång erfarenhet. Vi hjälper dig med allt som har med bilbärgningen att göra, du kan känna dig trygg med en bärgare från Janssons bilbärgning. Vi erbjuder alltid:

Mer än bara bärgare

Ibland är det inte en bärgningsbil du behöver utan kanske lite mer bensin när det är tomt i tanken. Vi hjälper dig med det du behöver i trafiksituationen du befinner dig i. Har batteriet tagit slut kan vi hjälpa dig att byta batteriet på plats, vi byter även däck om det behövs. Du kanske behöver ställa din bil på en parkering, då kör vi dig dit. Vi hjälper helt enkelt till med det du behöver för att du ska kunna vara tillbaka på vägen så fort som möjligt och fortsätta din färd mot målet.

Boka bärgare i norra Stockholm

Jansson bilbärgning hjälper dig i akuta situationer, extra snabbt kan vi hjälpa dig som får problem i Sollentuna, Kista, Upplands Väsby, Märsta, Täby, Bromma, Kungsängen, Jakobsberg eller andra orter norr om Stockholm då det är där vi är stationerade. Självklart hjälper vi dock även till på andra orter och söder om Stockholm! Vårt mål är att alltid vara på plats inom en timme från det att du hör av dig.

Är du inte i akut behov av hjälp kan du enkelt boka en tid för transport eller bärgning av fordon. Du gör det enklast genom formuläret på vår hemsida. Vi återkommer så snabbt vi kan för att bekräfta din bokning av bärgare. Du kan även ringa oss för att boka en tid.

Billig bärgare

Hos oss får du alltid ett bra och fast pris för de tjänster vi erbjuder. Att anlita oss för att bärga din bil är billigare än att betala självrisken hos ditt försäkringsbolag. Hör med andra ord av dig först till oss när du är i behov av bärgare i Stockholm. Du når oss på telefon, mejl eller via vår hemsida.
Välkommen till oss på Janssons bilbärgning!