Bilbärgning / Bärgare Täby

Janssons bilbärgning erbjuder bilbärgning i Täby för alla typer av fordon. Vi hjälper dig i med alla typer av tjänster inom bärgning och transport av fordon i hela Stockholm med omnejd. Vi har en dygnet runt service och du kan ringa oss när som helst på dygnet. Vi försöker alltid vara på plats med bärgare i Stockholm inom en timme.

Bilbärgare i Täby för alla tillfällen och fordon

Det finns olika typer av behov och olika situationer då en bärgare efterfrågas i Täby. Ibland är det för transport av fordon som inte kan eller bör åka för egen maskin. Vi kan då komma och transportera bilen eller motorcykeln på ett tryggt och säkert sätt. Vi ser till att fordonet kommer från A till B utan att behöva köras för egen motor!

Självklart rycker vår bärgare ut även när det uppstår lite mer akuta situationer, som när en bil eller lastbil lägger av mitt på motorvägen. Hör av dig till oss så är vi oftast på plats inom en timme. Vår bärgare kan hantera de flesta typer av fordon, motorcyklar, personbilar och tyngre lastbilar.

Fördelar med bärgare från Janssons bilbärgning

Janssons bilbärgning har lång erfarenhet. Vi hjälper dig med allt som har med bilbärgningen att göra, du kan känna dig trygg med en bärgare från Janssons bilbärgning. Vi erbjuder alltid:

Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Boka bilbärgare i Täby

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Mer än bara bärgare i Täby

Ibland är det inte en bärgningsbil du behöver utan kanske lite mer bensin när det är tomt i tanken. Vi hjälper dig med det du behöver i trafiksituationen du befinner dig i. Har batteriet tagit slut kan vi hjälpa dig att byta batteriet på plats, vi byter även däck om det behövs. Vi hjälper helt enkelt till med det du behöver för att du ska kunna vara tillbaka på vägen så fort som möjligt och fortsätta din färd mot målet.

Boka bärgare i norra Stockholm

Jansson bilbärgning hjälper dig i akuta situationer, extra snabbt kan vi hjälpa dig som får problem i Sollentuna, Kista, Upplands Väsby, Märsta, Täby, Bromma, Kungsängen, Jakobsberg eller andra orter norr om Stockholm då det är där vi är stationerade. Självklart hjälper vi dock även till på andra orter och söder om Täby! Vårt mål är att alltid vara på plats inom en timme från det att du hör av dig.

Är du inte i akut behov av hjälp kan du enkelt boka en tid för transport eller bärgning av fordon. Du gör det enklast genom formuläret på vår hemsida. Vi återkommer så snabbt vi kan för att bekräfta din bokning av bärgare. Du kan även ringa oss för att boka en tid.

Prisvärd bärgare

Hos oss får du alltid ett bra och fast pris för de tjänster vi erbjuder. Att anlita oss för att bärga din bil är billigare än att betala självrisken hos ditt försäkringsbolag. Hör med andra ord av dig först till oss när du är i behov av bärgare i Stockholm. Du når oss på telefon, mejl eller via vår hemsida.
Välkommen till oss på Janssons bilbärgning när du behöver bärga bilen i Täby!