Byte av Bilbatteri Stockholm

Märker du att ditt bilbatteri visar tecken på trötthet? När bilbatteriet inte längre håller måttet eller om det börjar ge tecken på att det snart behöver bytas, är Janssons bilbärgning här för dig. Med gedigen expertis inom bilbatterier, från att ladda dem till själva batteribytet, ser vi till att du snabbt kan fortsätta din färd på Stockholms gator.

Vi byter ditt startbatteri

Bilens startbatteri är kritiskt för att motorn ska fungera som den ska. Oavsett vilket varumärke du föredrar, vare sig det är varta, bosch eller något annat, har vi batteriet för dig. Vi vet hur viktigt det är att förstå bilbatteriets livslängd och vårt team står redo att ge dig den information och vägledning du behöver.

Vi ger alltid fast pris från 1500kr innan vi åker ut. Kontakta oss direkt vid alla lägen för batteribyte.

Byte av bilbatteri på plats

När batteriet i din bil visar tecken på att det behöver bytas, finns vi här för att göra bytet på den plats där din bil befinner sig. Med en målsättning om att vara hos dig inom en timme, tar vi bort det gamla batteriet ur din bil, installerar det nya, och säkerställer att bilens motor startar korrekt. Sedan tar vi hand om ditt gamla batteri för återvinning.

Du behöver inte besöka en verkstad, och du kan även spara pengar. Om du befinner dig inom en radie av 3 mil från oss i Sollentuna, blir kostnaden endast 1500kr. För längre avstånd ger vi dig ett prisförslag innan vårt besök.

Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Pristillägg kan förekomma på kvällstider samt helger.

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Boka batteribyte i Stockholm

Fyll i formuläret nedan för bokning av batteribyte. Vi bekräftar inom kort till dig. 

Vad kostar ett batteribyte?

Det kostar 1500kr om du befinner dig inom 3 mil från våran station.

Våra bärgningsbilar hjälper dig att göra ett batteribyte på bilen där du är. Vi kommer med rätt batteri till din bil, tar ut det gamla, sätter i det nya batteriet som vi har med oss och tar med det gamla och uttjänta batteriet.

Batteriets skötsel och underhåll

Ett batteris livslängd kan förlängas med korrekt skötsel. 

Vi tillhandahåller råd om hur du bäst tar hand om ditt bilbatteri, från laddning till att upptäcka och förstå tecken på ett tröttsamt bilbatteri.

Köp bilbatteri i Stockholm

Letar du efter bilbatterier från mekonomen, jula eller okq8? Vår service innefattar ett brett sortiment av batterier anpassade för olika behov. Med vårt system baserat på bilbatteri registreringsnummer säkerställer vi att du får det rätta batteriet för just din bilmodell.

Över 60+ recensioner om våra tjänster

Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader

Vi byter bilbatteri i hela Stockholm