Bilbärgning i Södermalm

Letar du efter effektiv och pålitlig bilbärgning i Södermalm? Vårt kompetenta team på Janssons bilbärgning står redo att assistera dig när olyckan är framme. Vi tillhandahåller en rad bilbärgningstjänster, från olycksbärgning till hjälp med fordon som vägrar starta. Oavsett situationen kan du vara säker på att vi erbjuder högkvalitativ service till bra priser.

Bärgning av en gul bil

Bilbärgning i Södermalm för alla fordonstyper

Hos Janssons bilbärgning förstår vi utmaningen att hitta en bärgningstjänst som kan hantera varje fordonstyp. Därför står vi redo med den utrustning och expertis som krävs för att hantera allt från personbilar till tyngre fordon. Oavsett ditt fordon eller problem, kan du lita på oss att finna en lösning.

Bilbärgning eller transport

Utöver våra bärgningstjänster erbjuder vi även transport av fordon. Oavsett om du behöver transportera en personbil, lastbil eller något annat fordon, står vi till din tjänst. Vårt team ser till att ditt fordon kommer fram säkert och effektivt.

bil som blir bärgad under vintern
Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Södermalm

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Fördelar med Janssons bilbärgning i Södermalm

Vi är stolta över att erbjuda en pålitlig och professionell bilbärgningstjänst till våra kunder i Södermalm. Här är tre fördelar med att välja Janssons bilbärgning:

Mer än bara bärgningsbil

Janssons bilbärgning i Södermalm är inte bara en bärgningstjänst. Vi erbjuder även starthjälp, tankning vid bränslebrist och däckbyte vid punktering. Mindre reparationer, såsom batteribyte, kan även utföras direkt på plats. Vår målsättning är att du snabbt och säkert ska kunna fortsätta din färd.

Bärgning överallt i Södermalm

Med bas i Stockholm ser vi till att vara snabbt på plats, oavsett om du befinner dig i Hornstull, Mariatorget, Zinkensdamm eller någon annanstans på Söder. Även om du behöver hjälp utanför Södermalm står vi redo att assistera. Vårt mål är alltid att vara på plats inom en timme.

Enkelt att boka bilbärgning

Att boka bärgning har aldrig varit enklare. Kontakta oss via telefon, mejl eller vårt online-formulär och vi ordnar resten.

Förmånliga priser på bilbärgning

Janssons bilbärgning erbjuder konkurrenskraftiga priser. Med fasta priser för våra tjänster kan du vara säker på att inte stöta på några dolda avgifter. Bärgningar inom 25 km från Södermalm startar från 1200 kr, och betalning sker smidigt via Swish. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Välkommen till Janssons bilbärgning i Södermalm.

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-45 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Södermalm. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Sagt om vår bilbärgning i Södermalm
Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader