Starthjälp Stockholm

Ring dygnet runt - alla dagar!
08-12144181

Starthjälp i Stockholm

Vi erbjuder Starthjälp i Stockholm, vår tjänst där vi snabbt kan hjälpa dig att få igång bilen var du än befinner dig i Stockholm. Hör av dig till oss så är vi oftast på plats inom en timme! Janssons bilbärgning är precis som det låter en bilbärgningsfirma, men vi erbjuder också så mycket mer än bara bilbärgning.

Starthjälp till fast pris

Vi erbjuder alltid fasta priser för vår service starthjälp. Därför vet du alltid innan vad det kommer att kosta att ta hjälp av oss. Du betalar lätt med kort eller genom Swish direkt på plats.

Mer än bara starthjälp

Vi kan dessutom hjälpa dig med mer än bara starthjälp. Ibland kanske man inte är helt säker på varför bilen, motorcykeln eller lastbilen lägger av och då kan det vara skönt att ta hjälp av någon som har en bred palett av service. Vi kan till exempel byta batteriet åt dig, direkt vid vägrenen eller där du nu har råkat få stopp på bilen. Vi byter även däck på plats om det är det som felar. Och om det är tanken som är tom så kommer vi med en dunk för att fylla på så att du kan vara tillbaka på resande fot så fort det bara går. Är det något allvarligare fel på bilen och vi inte ser hur vi kan hjälpa dig på plats ser vi till att bärga fordonet. Vi har bärgningsbilar för de flesta typer av fordon, personbilar, motorcyklar och tunga lastbilar.

Varför ska du ta hjälp av oss på Janssons bilbärgning?

Det finns många bra anledningar till att ta hjälp av oss i oönskade trafiksituationer:

 • Vi ser alltid till att hjälpa dig till ett fast pris.
 • Vi är en trygg, erfaren och kompetent leverantör med personal som har lång erfarenhet.
 • Vid bärgning har vi alltid en ansvarsförsäkring.

   

  Sagt om vår starthjälp i Stockholm

  Janssons Bilbärgning IconJanssons Bilbärgning

  Lillebovägen 13, Sollentuna

  4,9 51 reviews

  • Avatar Eva-Marie Janelo ★★★★★ för en månad sedan
   Fantastisk sevice! Redan dagen efter jag ringt kom de och bytte till nytt bilbatteri på min parkeringsplats. Rekommenderas varmt!!
  • Avatar Jan Ho ★★★★★ för 3 månader sedan
   De kom enligt överenskommet tid. Jag förväntade mig att de bogsera bilen på flaket direkt men killen fixerade först den lossnade avgasröret. Känns proffsig och han som kom var mycket trevlig. Jag är nöjd med deras insats.
  • Avatar princeisawoman Kim ★★★★★ för 4 månader sedan
   Ni är ju helt fantastiska, boka tid för att byta batteri på min Toyota Hybrid som inte är lätt och byta och dom dök upp samma dag! Gillar känslan av att man inte behöver ta sig till bilverkstaden och sitta och vänta utan få hjälp … More på plats, kan inte bli bättre, är mer en nöjd, 10+
  • Avatar Marcus Thorén ★★★★★ för 6 månader sedan
   Använt mig av Jansson Bilbärgning två gånger. De är väldigt snabba att komma till platsen. Hade en lite längre sträcka att bärga min bil nu senaste gången, men det kunde de lösa snabbt. Kostnadsmässigt är de i särklass bäst … More på marknaden. Bra intryck, snabb och smidig service, grymma (fasta) priser, lätta att få tag på. Förhoppningsvis behöver man inte ringa på bärgare ofta, men behöver man det så är det inga tvivel om vilka man väljer nu framöver!


Bokad transport i Stockholm

Även om du inte behöver starthjälp i Stockholm kan vi hjälpa dig på många andra sätt. Många förflyttningar av fordon är planerade. Fordon som inte bör eller kan förflyttas för egen maskin kan du boka en bärgning eller transport av. Lättaste sättet att boka en förflyttning av fordon på är att fylla i formuläret som finns på vår hemsida. Du fyller i alla uppgifter som efterfrågas och önskar då även en dag för transporten av fordonet. Vi bekräftar så fort vi kan bokningen och kommer och hjälper dig med din bil, motorcykel eller lastbil.

Välkommen till Janssons bilbärgning

Vi finns i norra Stockholm och är därför snabbast på plats om du behöver hjälp i Sollentuna, Jakobsberg, Kista, Täby, Bromma, Kungsängen eller andra platser norr om Stockholm. Självklart hjälper vi till även söder om staden och tar oss då dit så fort vi bara kan. Vi har lång erfarenhet inom branschen och kompetent personal som arbetar med ansvarsförsäkring. Vi hjälper dessutom till när som helst på dygnet, alla dagar i veckan, vår telefon är alltid bemannad. Så tveka inte att höra av dig till oss, vi vill gärna hjälpa till när vi kan!

Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

 

Pristillägg kan förekomma på kvällstider samt helger.

Betalning sker via kort eller Swish.

Boka bärgare i Stockholm

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig. 

nöjda kunder hittills
08-12144181

Janssons Bilbärgning AB

Lillebovägen 13
19144 Sollentuna