Starthjälp i Stockholm

När bilen sviker, står Starthjälp Stockholm redo att assistera. Oavsett om det är ett urladdat bilbatteri, en punktering eller något annat oväntat problem, är vår dygnet runt-service här för att se till att du snabbt kommer tillbaka på vägen. Med erfarna bärgare och konkurrenskraftiga priser, är vi ditt förstahandsval för vägassistans och starthjälp i Storstockholm

Starthjälp Stockholm med service dygnet runt

Behöver du snabb och pålitlig starthjälp i Stockholm? Våra erfarna bärgare är redo dygnet runt för att hjälpa dig när bilen inte startar. Bara ring vårt journummer, så siktar vi på att vara hos dig inom en timme, oavsett om du behöver starthjälp, bilbärgning eller någon annan assistans.

Alltid fast pris när du behöver starthjälp

Hos oss får du alltid ett fast pris för att starta din bil. Du betalar smidigt via Swish eller kort, och du vet alltid i förväg vad det kommer att kosta. Att kontakta oss direkt kan ofta vara mer ekonomiskt än att vända sig till bilens försäkringsbolag och stå för självrisken.

Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Pristillägg kan förekomma på kvällstider samt helger.

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Boka enkel starthjälp här

Fyll i formuläret nedan för bokning av starthjälp. Vi bekräftar inom kort till dig.

Alltid fast och bra pris

Det finns många bra anledningar till att ta hjälp av oss i oönskade trafiksituationer:

Snabb hjälp när bilbatteriet sviker

När batteriet sviktar och du behöver få igång bilen snabbt, är vi ditt bästa val. Med vår utrustning kan vi oftast ge ditt bilbatteri den boost det behöver på plats, så att du kan komma igång igen. 

Trots att vårt huvudkontor ligger i Sollentuna, har vi bilar strategiskt placerade över norra Storstockholm. Detta garanterar att vi kan erbjuda snabb hjälp när du behöver starthjälp i Stockholm.

Vägassistans dygnet runt när du behöver det som mest

Det finns många skäl till att man kan behöva vägassistans. Ett vanligt problem är ett urladdat bilbatteri, kanske på grund av att bilens lampor har varit tända för länge. 

Med vår erfarenhet och rätt verktyg kan vi snabbt och effektivt hjälpa dig att starta bilen på plats, till ett konkurrenskraftigt pris. 

Tips för att undvika problem med ett tomt bilbatteri

För att undvika att stå med ett urladdat batteri är det klokt att köra lite längre turer regelbundet. Om du ändå upplever att bilen inte startar, kan vi vara på plats inom en halvtimme för att hjälpa dig.

Vanliga orsaker till att bilen inte startar

Det finns flera anledningar till att en bil inte startar, men det vanligaste problemet är ett slut på bilens startbatteri. Om du har tid kan du ladda batteriet, men för snabb hjälp kan du alltid ringa oss för starthjälp.

Komplett vägassistans och bärgning dygnet runt

Våra erfarna bärgare har utrustningen och kunskapen för att hantera allt från låsöppning, batteriproblem, punkteringar till brist på drivmedel.

Oavsett orsak står vi redo att hjälpa dig, vare sig det gäller din personbil, motorcykel eller lastbil.

Starthjälp är en tjänst som erbjuds för att hjälpa din bil att starta när den inte vill starta på egen hand.

Du kan få starthjälp i Stockholm genom att kontakta oss på Janssons Bilbärgning.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

För att starta din bil med starthjälp behöver du ansluta startkablar till ditt batteri och en annan fungerande bilbatteri, och sedan starta den andra bilen så att ström kan överföras till ditt batteri.

Om din bil inte startar trots att du har fått starthjälp kan det finnas andra problem som behöver åtgärdas, såsom ett urladdat batteri eller andra mekaniska problem. Det kan vara bäst att kontakta en närmaste verkstad för att få professionell hjälp.

Oftast är vi på plats inom 45 minuter.

Tiden det tar att få starthjälp kan variera beroende på olika faktorer som hur långt vi måste resa och hur snabbt vi kan komma till din plats.

Ja, de flesta bilar kan fås igång med hjälp av starthjälp. Vårt team har erfarenhet av att hantera olika typer av bilmodeller och motorer.

Om inga lampor lyser i din bil när du försöker starta den kan det vara ett tecken på att batteriet är urladdat eller att det finns problem med elsystemet. I sådana fall kan du behöva hjälp från en bärgare som oss eller en närmaste verkstad för att undersöka och åtgärda problemet.

Detta säger våra kunder i Stockholm

Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader

Starthjälp i hela Stockholm