Starthjälp Stockholm

Ring dygnet runt - alla dagar!
08-12144181

Starthjälp i Stockholm är en tjänst där vi kan hjälpa dig att få igång bilen var du än befinner dig i Stockholm. Hör av dig till oss så är vi oftast på plats inom en timme! Janssons bilbärgning är precis som det låter en bilbärgningsfirma, men vi erbjuder också så mycket mer än bara bilbärgning.

Starthjälp till fast pris

Vi erbjuder alltid fasta priser för vår service. Därför vet du alltid innan vad det kommer att kosta att ta hjälp av oss. Du betalar lätt med kort eller genom Swish direkt på plats.

Mer än bara starthjälp

Vi kan dessutom hjälpa dig med mer än bara starthjälp. Ibland kanske man inte är helt säker på varför bilen, motorcykeln eller lastbilen lägger av och då kan det vara skönt att ta hjälp av någon som har en bred palett av service. Vi kan till exempel byta batteriet åt dig, direkt vid vägrenen eller där du nu har råkat få stopp på bilen. Vi byter även däck på plats om det är det som felar. Och om det är tanken som är tom så kommer vi med en dunk för att fylla på så att du kan vara tillbaka på resande fot så fort det bara går. Är det något allvarligare fel på bilen och vi inte ser hur vi kan hjälpa dig på plats ser vi till att bärga fordonet. Vi har bärgningsbilar för de flesta typer av fordon, personbilar, motorcyklar och tunga lastbilar.

Varför ska du ta hjälp av oss på Janssons bilbärgning?

Det finns många bra anledningar till att ta hjälp av oss i oönskade trafiksituationer:

  • Vi ser alltid till att hjälpa dig till ett fast pris.
  • Vi är en trygg, erfaren och kompetent leverantör med personal som har lång erfarenhet.
  • Vid bärgning har vi alltid en ansvarsförsäkring.

Bokad transport i Stockholm

Även om du inte behöver starthjälp i Stockholm kan vi hjälpa dig på många andra sätt. Många förflyttningar av fordon är planerade. Fordon som inte bör eller kan förflyttas för egen maskin kan du boka en bärgning eller transport av. Lättaste sättet att boka en förflyttning av fordon på är att fylla i formuläret som finns på vår hemsida. Du fyller i alla uppgifter som efterfrågas och önskar då även en dag för transporten av fordonet. Vi bekräftar så fort vi kan bokningen och kommer och hjälper dig med din bil, motorcykel eller lastbil.

Välkommen till Janssons bilbärgning

Vi finns i norra Stockholm och är därför snabbast på plats om du behöver hjälp i Sollentuna, Jakobsberg, Kista, Täby, Bromma, Kungsängen eller andra platser norr om Stockholm. Självklart hjälper vi till även söder om staden och tar oss då dit så fort vi bara kan. Vi har lång erfarenhet inom branschen och kompetent personal som arbetar med ansvarsförsäkring. Vi hjälper dessutom till när som helst på dygnet, alla dagar i veckan, vår telefon är alltid bemannad. Så tveka inte att höra av dig till oss, vi vill gärna hjälpa till när vi kan!

Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

800 kronor för starthjälp.

Pristillägg kan förekomma på kvällstider samt helger.

Betalning sker via kort eller Swish. 

Hanna-Maja Färdig
Hanna-Maja Färdig
Local guide
Läs mer
Bärgare kom snabbt till olycksplatsen och var väldigt hjälpsam även efter bärgningen.
Niklāvs P
Niklāvs P
@username
Läs mer
Thanks for great assistance during sunday. Arrived to location quickly, managed to tow car (even in slippery conditions and slope), transported car to main roads afterwards 🙂 Easy to communicate - English/Swedish/Russian.
Wi T
Wi T@username
Läs mer
Väldigt nöjd med servicen! Jag ringde 1 dag innan och mekanikern kunde komma redan dagen efter och byta startbatteri. Trevliga och smidig service!
Föregående
Nästa

Boka bärgare i Stockholm

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig. 

nöjda kunder hittills
08-12144181

Janssons Bilbärgning AB

Lillebovägen 13
19144 Sollentuna
Stäng meny
Ring oss!