Starthjälp Stockholm

En bärgningsbil i Stockholm står Janssons bilbärgning till tjänst med när du behöver det. Du kan ringa oss dygnet runt och vi gör allt vi kan för att hjälpa dig inom en timme.

Starthjälp i Stockholm

Vi erbjuder Starthjälp i Stockholm, vår tjänst där vi snabbt kan hjälpa dig att få igång bilen var du än befinner dig i Stockholm. Hör av dig till oss så är vi oftast på plats inom en timme! Janssons bilbärgning är precis som det låter en bilbärgningsfirma, men vi erbjuder också så mycket mer än bara bilbärgning.

Starthjälp till fast pris

Vi erbjuder alltid fasta priser för vår service starthjälp. Därför vet du alltid innan vad det kommer att kosta att ta hjälp av oss. Du betalar lätt med kort eller genom Swish direkt på plats.

Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Pristillägg kan förekomma på kvällstider samt helger.

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Boka bärgare i Stockholm

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Varför ska du ta hjälp av oss på Janssons bilbärgning?

Det finns många bra anledningar till att ta hjälp av oss i oönskade trafiksituationer:

Bokad transport i Stockholm

Även om du inte behöver starthjälp i Stockholm kan vi hjälpa dig på många andra sätt. Många förflyttningar av fordon är planerade. Fordon som inte bör eller kan förflyttas för egen maskin kan du boka en bärgning eller transport av. Lättaste sättet att boka en förflyttning av fordon på är att fylla i formuläret som finns på vår hemsida. Du fyller i alla uppgifter som efterfrågas och önskar då även en dag för transporten av fordonet. Vi bekräftar så fort vi kan bokningen och kommer och hjälper dig med din bil, motorcykel eller lastbil.

Välkommen till Janssons bilbärgning

Vi finns i norra Stockholm och är därför snabbast på plats om du behöver hjälp i Sollentuna, Jakobsberg, Kista, Täby, Bromma, Kungsängen eller andra platser norr om Stockholm. Självklart hjälper vi till även söder om staden och tar oss då dit så fort vi bara kan. Vi har lång erfarenhet inom branschen och kompetent personal som arbetar med ansvarsförsäkring. Vi hjälper dessutom till när som helst på dygnet, alla dagar i veckan, vår telefon är alltid bemannad. Så tveka inte att höra av dig till oss, vi vill gärna hjälpa till när vi kan!