Bilbärgning i Järfälla

När du är i behov av hjälp med bärgning av din bil i Järfälla är vi på Janssons bilbärgning alltid redo. Telefonen är ständigt bemannad och våra bärgare i Järfälla är redo att assistera dig dygnet runt. Det måste inte vara en akutsituation med din bil, mc eller lastbil utan vi hjälper även till med planerade flyttar av alla typer av fordon. Vi erbjuder även vägassistans när du har fått punka, slut på bränsle eller batteri och oavsett tjänst gör vi allt vi kan för att vara hos dig inom en timme från det att du kontaktade oss.

bärgning av klassiska bilar i järfärlla

Fast pris på bilbärgning av alla typer av fordon.

Vi har vad som krävs för att hjälpa dig med flytt av personbil, mc och lastbil och du får alltid veta vad det kommer att kosta innan vi påbörjar vårt arbete. Med erfaren personal och ett fast pris kan du känna dig trygg med att du kommer få den bästa servicen oavsett var i Järfälla eller annan plats i Stockholm som ditt fordon ska flyttas ifrån.

Vi hjälper dig med transport och bärgning i hela Järfälla.

Har batteriet i bilnyckeln dött när du var på semester och du måste ha hjälp att komma in i bilen, eller har motorcykeln stannat på E18 i höjd med Barkarby? Hör av dig till oss så lovar vi att vi gör vårt bästa att vara på plats inom en timme och löser dina bilproblem. Vi hjälper till med planerade fordonstransporter, akutbärgningar och vägassistanser var det än är i alla Stockholms förorter och centrala delar. 

bärgning för statens bilar
Våra priser i Järfälla

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

Gäller vid en total körsträcka om 20 km.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort, Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Järfälla

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

bärgning av gammal bil och transport i järfälla

Tryggt att anlita Janssons bilbärgning för arbeten i Järfälla.

Med många års erfarenhet på nacken är vi redo att ge dig rätt hjälp när den behövs som mest. Vi lovar att göra vårt bästa för att vara hos dig inom en timme vid akuta situationer, men vi erbjuder också mycket mer för din trygghet:

Planerade fordonsflyttar, oplanerad vägassistans och akut bilbärgning.

För att kunna finnas för våra kunder på så många sätt som möjligt har vi ett brett tjänsteutbud av planerade och oplanerade uppdrag. Vid olycka, avkörning eller motorhaveri kommer vi och bärgar er till verkstad eller annan säker plats efter överenskommelse.

Behöver du hjälp att avsluta resan genom däckbyte, batteribooster eller påfyllning av bensin är vi snabbt på plats med det du behöver. Men det är inte akut vid varje tillfälle, ibland kan det behövas hjälp att flytta på ett fordon med lite framförhållning, då bokar vi in en dag och tid så att du vet när vi kommer.

Bärgare i hela Stockholm till fast pris och är snabbt på plats.

Tack vare en stor flotta med bilar och erfarna bärgare kan vi erbjuda våra tjänster i hela Stockholm inklusive förorter. Rosersberg, E4an, Segeltorp, E18 eller Åkersberga är inga problem vi har så gott som jämt en bil i närheten.

Det gör att vi oftast kan assistera dig med din bil, mc eller lastbil inom en timme oavsett när på dygnet du behöver oss. Dessutom får du pris på det arbete som ska utföras innan du bokar vår hjälp.

Planerade biltransporter för bästa pris och smidig service.

Om du vet med dig att du är i behov av hjälp att flytta på ett fordon kan du förboka flytten med oss. Nedan hittar du ett formulär där du kan fylla i var ifrån och var flytten ska gå och önskemål om när det ska ske.

När vi har mottagit ditt önskemål återkommer vi och bekräftar ditt behov så snart vi kan. Vi ger dig en en fast prisuppgift innan du bekräftar din bokning. Vår personal som arbetar ute på vägen kommer sedan på överenskommen tid och flyttar bilen eller annat fordon åt dig.

Alltid fast, lågt pris.

När du anlitar oss blir det oftast billigare än om du använder dig av din vägassistansförsäkring då självrisken oftast är högre än våra fasta priser. Ett prisexempel är 1200kr för en bärgning inom Stockholm och 1000kr för starthjälp på plats.

Betalar för tjänsten gör du med Swish innan vi påbörjar arbetet, när vi är klara är du fri att fortsätta din resa. Behöver du hjälp på en gång kan du ringa oss på 08 121 44 181, är det inte akut kan du maila oss eller fylla i formuläret här nedanför för återkoppling inom kort.

All personal på Janssons bilbärgning ser fram emot att få hjälpa dig

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Järfälla. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Detta säger våra kunder i Järfälla