Bilbärgning i Solna

Janssons Bilbärgning hjälper dig med vägassistans, bilbärgning och biltransport i hela Storstockholm inklusive Solna. 

Vi är snabba på plats och har fasta priser. När du ska planera en fordonsflytt, bärgas från vägrenen eller akut byta ett däck med punka är vi redo att assistera dig. När oturen är framme och du snabbt behöver hjälp tar det oftast mindre än en timme från det att du hör av dig tills vi är framme och redo att göra allt vi kan för att lösa din situation.  

Bild på en bil som transporteras i Solna

Snabb bilbärgning i Solna för alla typer av fordon.

Du får ett fast pris på alla typer av bärgning och assistans, vi har utrustning för att flytta motorcyklar, bilar och lastbilar. Vi kan byta punkterade däck, fylla på tanken när du fått soppatorsk och byta eller boosta startbatteriet där och då. Oavsett om du inte får igång din bil efter att ha tittat på en fotbollsmatch på Friends Arena eller har fått slut på bensin i Huvudsta är vi redo att ge dig den hjälp som behövs för att du ska kunna att ta dig vidare.

Planerad biltransport eller akut vägassistans.

Vi hjälper dig inte bara när du har hamnat i en akut situation som kräver flytt av en bärgningsbil eller att få bilen att körbar igen på plats, vi utför även planerade transporter. Kontakta oss så bokar vi in en dag och tid som passar för flytt av din bil oavsett anledning eller adress. Oavsett om den har dragit en sista suck och ska transporteras från din parkering i Råsunda till närmaste skrotupplag eller om det är motorcykeln som ska till verkstad för en vårrenovering har vi både bilar och personal med rätt kunskap att hjälpa dig. 

Våra priser i Solna

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

Gäller vid en total körsträcka om 20 km.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort, Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Solna

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Trygga fordonsflyttar med Janssons bilbärgning.

Vi är rädda om vårt fina rykte och gör vårt bästa för att du ska vara nöjd med servicen som du får när du anlitar oss. Vi har byggt upp våra kunders tillit under flera år och jobbar hårt för att både bygga och behålla det. När du anlitar oss erbjuder vi alltid: 

Vägassistans när det inte riktigt blev som du tänkt dig

När det inte riktigt blir som du har planerat, då kan det vara skönt att veta att efter att du har kontaktat oss gör vi vårt bästa för att vara på plats hos dig inom en timme. Räckte inte soppan hela vägen till macken? Inga problem, vi fyller en dunk och tar med oss och snart är du på väg igen. 

Eller glömde du innerbelysningen på och nu är batteriet slut och bilen vill inte starta? Vi har batteriboostern laddad och kommer och ger bilen en kickstart. Vi ger dig en prisuppgift innan vi åker så du kan känna dig trygg med vad det kommer att kosta att ha otur.

Solnas utvalda bärgningsbolag på plats inom en timme när det krävs

Även om vårt kontor ligger i Sollentuna har vi många bilar ute dygnet runt och är ständigt beredda att assistera dig när du behöver det. I Solna och Huvudsta har vi ofta uppdrag vilket betyder att vi oftast kan hjälpa dig inom en timme, men även om du befinner dig på annat ställe i Storstockholm gör vi bästa att vara där på kort tid.

 Oavsett om du är i Haninge eller står på Arlanda har vi bilar och personal med flerårig erfarenhet som är redo att hjälpa dig med din lastbil, personbil eller mc dygnet runt.

Förboka fordonstransport i Solna

När du vet att du ska flytta ett fordon kan du med fördel förboka en tid och dag med oss. I formuläret här nedan kan du fylla i när och var du önskar flytt av ditt fordon så återkommer vi och bekräftar så snart vi kan, eller så kan du alltid ringa eller mejla oss om det passar dig bättre. 

På så sätt får du din bil eller mc flyttad till köparen, verkstaden eller var det nu är på en tid som passar dig.

Hög servicenivå till lågt pris på fordonsbärgning

Oförutsedda utgifter som ett haveri när du är ute och åker är aldrig välkomna, därför ger vi dig alltid ett fast pris när du hör av dig av till oss för hjälp. Vi gör vårt yttersta för att ge dig ett så lågt pris som möjligt, oftast hamnar kostnaden under den självrisk som du får betala när du går via försäkringsbolaget. 

Om du behöver hjälp i Solna eller på någon annan plats inom 2 mil från Stockholm kostar bärgningen 1200kr. För att göra det enkelt för dig erbjuder vi dig att betala med Swish innan vi transporterar bort ditt fordon.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig när du behöver hjälp med vägassistans eller fordonsbärgning.

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Solna. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Detta säger våra kunder i Solna