Bilbärgning i Sollentuna

Står din bil i Sollentuna och är i behov av bärgning eller transport hjälper vi på Janssons Bilbärgning dig. Oavsett om du akut behöver flytta bilen eller om det är en planerad flytt hjälper vår duktiga bärgare dig. Vi har jourtelefonen bemannad dygnet runt och gör vårt bästa att vara på plats och påbörja bärgningen inom en timme vit akuta situationer. 

Bilbärgning av MC, personbil och tunga lastbilar till fast pris.

Oavsett vilken typ av fordon du behöver ha flyttat har vi fordon och personal som klarar av jobbet. Vi ger dig alltid ett fast pris innan vi påbörjar arbetet vilket ger dig en trygg och säker tjänst oavsett var i Sollentuna ditt fordon står.

Bilbärgning eller transport oavsett var i Sollentuna du är.

Har batteriet i din foodtruck dött nere i Kista centrum efter en lång arbetsdag, har du punka i Edsviken eller ska den gamla bilen till skroten hjälper vi dig. Vi har erfarna enheter redo att bärga ditt fordon vid akuta situationer på trånga platser eller inplanerade arbeten med skrotbilen på uppfarten i Häggvik. Behöver motorcykeln tar till verkstan för att väckas till liv efter en lång vinter fixar vi det också. Oavsett om du ska till eller från eller inom Sollentuna kommun fixar vi det smidigt och säkert efter överenskommelse med dig.

transport av bil i sollentuna av oss
Våra priser i Sollentuna

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

Gäller vid en total körsträcka om 20 km.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort, Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Sollentuna

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Alltid när du anlitar Janssons bilbärgning i Sollentuna.

När du anlitar oss på Janssons bilbärgning kan du känna dig trygg, vi har funnits i branschen i många år och gör allt för att ge dig en bra upplevelse. För att du ska få det bästa erbjuder vi alltid:

Bärgningsbil i Stockholms norra förorter och centrala delar

Vi utgår från Sollentuna och har möjlighet att snabbt vara på plats för att hjälpa dig var i norra Stockholm du än behöver oss. Vi kan ge dig vägassistans dygnet runt i Jakobsberg, Kungsängen, Bromma eller Täby, självklart finns vi även tillgängliga för dig som fått problem med din bil, mc eller lastbil även i Upplands Väsby och Märsta.

Skulle du råka befinna dig i Stockholm mer sydliga förorter kan så klart vi på Janssons bilbärgning hjälpa dig också, vi kommer göra vårt bästa att vara på plats inom en timme.

Bärgningsbilar, starthjälp, däckbyte och påfyllning av soppa

Vi på Janssons bilbärgning erbjuder dig mycket mer än bara bärgning och fordonsflytt du kan även få bland annat starthjälp. Ibland behövs det inte så mycket för att klara av den akuta situationen som har uppstått.

Då är det skönt att veta att vi kan komma och smidigt och till ett fast pris kan komma och byta däcket, fylla på tanken eller byta batteriet. Det blir billigare och du kan fortsätta din färd utan att det kostar dig onödigt mycket tid eller pengar.

Bokad biltransport - smidigt och snabbt

Det är inte alltid som en flytt av ett fordon är akut, när du kan planera in en flytt av din mc, bil eller lastbil bokar vi en tid och plats. Fyll i formuläret här på hemsidan med när du önskar få hjälp att flytta på ditt fordon så återkommer vi så snabbt som möjligt och bekräftar bokningen.

Smidigare än så kan det knappast bli att få bilen flyttad från säljare, till verkstad eller skroten.

Bilbärgning till ett lågt pris

Att anlita oss för att hjälpa dig när oturen slagit till och du står strandad vid vägkanten efter ett haveri, punka eller av annan anledning är billigare än självrisken om du anlitar ditt försäkringsbolag. Kontakta oss på Janssons bilbärgning och du betalar endast 1200 kr i fast pris för en bärgning från Sollentuna eller annan plats inom 20 km från Stockholm. Ring oss om det är akut, har du mer tid kan du skicka ett mail eller fyll i formuläret här nedan för att få hjälp.

Det är lika smidigt att betala, när vi är på plats Swishar du oss och sen är ditt fordon på väg därifrån.

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Sollentuna. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Detta säger våra kunder i Sollentuna