Bilbärgning i Sundbyberg

Vi på Janssons bilbärgning är beredda att komma och hjälpa till med bärgningar och vägassistans i Sundbyberg och andra platser i Storstockholm. Det spelar inte någon roll om du får akut stopp utanför Solvalla eller om bilen inte startar på morgonen, våra bärgare är redo att assistera dig. Vi kan komma och bärga er till en verkstad, boosta batteriet eller fylla på tanken för att få iväg er.

Transportering av dyra bilar i Sundbyberg

Bärgning av olika typer av fordon dygnet runt

Oavsett om du har en motorcykel, en lastbil eller en vanlig personbil har vi kunskap, erfarenhet och utrustning att hjälpa dig. Vi har möjlighet att hjälpa till med både bärgning och planerade fordonsflyttar av en mängd olika fordon. Kontakta oss och berätta vad du vill ha hjälp med så löser vi det.

Fast kostnad på alla arbeten i Sundbyberg

Vi vet att det sällan är en välkommen kostnad när bilen behöver bärgas och därför ger vi dig alltid en fast kostnad när du hör av dig. Ofta visar det sig att våra priser är lägre än självrisken om du tar bärgningen via försäkringsbolaget. 

bärgning av klassiska bilar i Sundbyberg
Fasta priser för bärgning i Sundbyberg

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Sundbyberg

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

bilbärgning av fina bilar

Bärgning, fordonsflytt och vägassistans i Sundbyberg 

Eftersom det är så mycket mer än de dramatiska händelser som kan ske där du behöver få bilen bärgad erbjuder vi även andra tjänster. Vi kan assistera dig med att byta däck när du får punka på väg till elljusspåret i Ursvik eller om du glömt lyset på och nu är batteriet dött. Våra duktiga killar och tjejer ser då till att åtgärda det och kan i lugn och ro åka i din egen bil dit du ska. 

Ibland vet man med sig att det kommer att behövas hjälp att flytta ett fordon, vi planerar då in det och tar din bil, MC eller lastbil dit den behöver komma. 

Bärgare hjälper dig snabbt med punktering, soppatorsk och batteristart

Oftast är det ett mindre fel på din bil som gör att du inte kan köra iväg och bärgning är inte alltid nödvändigt. Därför har vi utrustat våra bärgningsbilar med det som behövs för att hjälpa dig att ta dig iväg för egen motor. 

Vi kan hjälpa dig att byta hjul eller med punkaspray, boosta batteriet och till och med fixa ett nytt om det behövs. Dessutom kan vi åka till närmaste mack  och fylla en reservdunk med soppa om du har missat hur långt du ska klara dig. 

Bärgning och vägassistans i Centrala Stockholm och norra förorter

Självklart verkar vi inte bara i Sundbyberg utan vi flyttar och bärgar fordon över hela Stockholm med förorter, eftersom vi utgår från Sollentuna blir det mest i de norra delarna. 

Det gör att vi kan hjälpa dig oavsett var i 08-land du befinner dig när du behöver vår hjälp. Är du osäker på om vi kan hjälpa dig är du välkommen att kontakta oss så ser vi om vi inte kan hjälpa till!

Boka planerade fordonsflyttar med oss

Ibland behövs det hjälp med planerad flytt av fordon, så självklart erbjuder vi även den typen av tjänst. Enklaste sättet för oss att hjälpa dig med en planerad flytt är att du fyller i det formulär som du hittar här på hemsidan. 

Så snart vi har stämt av dina önskemål hör vi av oss och stämmer av alla detaljer som pris kring din önskade flytt innan du förbinder dig till tjänsten.

Vi gör allt för att hålla låga priser

Genom att planera väl och ha ett flexibelt team med bred kompetens kan vi hålla låga priser till dig som kund. 

Vårt mål är att ha konkurrenskraftiga priser och hög klass på de tjänster vi utför, genom att göra rätt den första gången kan vi spara tid och pengar till dig.

Välkommen att höra av dig till oss på Janssons Bilbärgning! 

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Sundbyberg. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Detta säger våra kunder i Sundbyberg
Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader