Bilbärgning i Bromma

Janssons bilbärgare är redo att hjälpa dig när du har fått stopp på din bil i Bromma och alla andra förorter i Stockholm Vår jour är redo dygnet runt med att hjälpa dig när du inte längre kan ta dig dit du vill. Vi hjälper till både när du har ett akut problem och med planerar flytt av olika fordon. Tveka inte att anlita vår kompetenta personal när du får problem med bilen.

bilbärgning dyra bilar storstockholm

Bilbärgning av MC, personbil och tunga lastbilar till fast pris

Haveri på bilen är sällan något du varken räknar med eller ser fram emot, därför ger vi dig ett fast pris på bärgning redan när du ringer oss. Det spelar ingen roll om det är en vanlig bil, MC eller en lastbil eller var i Bromma eller Storstockholm du står, vi har samma tjänster till alla. 

Var du än är i Bromma kan vi och bärga eller transportera dig därifrån

Punka vid Brommaplan, tomt batteri efter att ha flugit från flygplatsen eller soppatorsk utanför Bromma Blocks? Det är inte bara när olyckan varit framme och du har krockat som du kan behöva bärgare, därför är vi redo att hjälpa dig i alla situationer, överallt.

bärgning klassiska bilar storstockholm
Fasta priser för bärgning i Bromma

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Bromma

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

bilbärgning av klassiska bilar i storstockholm

Tryggt att välja Janssons bilbärgning

Efter många år i bärgningsbranschen har vi samlat på oss erfarenhet, kompetens och den utrustning som behövs för att tryggt och säkert lösa alla typer av situationer.

Assistanshjälp vid punktering, batteribyte och soppatorsk

Vi på Janssons bilbärgning vet att det inte alltid är nödvändigt att bärga bilen, utan ibland kan det bara vara lite hjälp på vägen som behövs. 

Därför erbjuder vi även service med att byta hjul på plats om du får punka, vi boostar ditt batteri eller byter det om det är urdraget och kan till och med komma med en reservdunk med soppa om du behöver. Det är enklare för alla och billigare för dig!

Bärgningsbilar i centrala Stockholm och norra förorterna

Vår strategiska placering i Sollentuna gör att vi snabbt tar oss till många av Stockholms norra delar på väldigt kort tid. Vårt mål är alltid att vara på plats hos dig inom en timme efter att du har ringt vår jourtelefon. 

Du kan vara i Bromma, på Arlanda eller Ekerö, vi gör vårt bästa att assistera dig i med din bil så snart vi bara kan. 

Förboka biltransport när du vet att det behövs

Utöver vår jourverksamhet där vi hjälper dig ut akuta situationer utför vi även planerade flyttar av fordon. Så om du vet med dig att du kommer behöva hjälp med en fordonsflytt är du välkommen att fylla i formuläret på hemsidan. 

Vi återkommer så snart vi kan efter att du har önskat när, var och av vad du vill ha hjälp för att meddela pris för tjänsten och om vi har möjlighet den specifika tiden. Vi hjälper dig att få alla typer av fordon att bekymmersfritt flyttas till verkstad, köpare eller skroten. 

Prispressad bärgning för din skull

Ofta är det billigare att låta oss på Janssons Bilbärgning hjälpa till istället för att gå via försäkringsbolagen. Med ett fast pris på 1200kr på bärgningsjobb vi utför i Bromma och andra platser inom 2,5mil från Stockholm är våra priser oftast lägre än självrisken. Står du illa till och har bråttom ringer du enklast vårt journummer och vi gör allt vi kan för att hjälpa dig inom en timme. Är du ute i god tid kan du förboka en flytt av fordon via vårt formulär.

För att göra det enkelt för dig betalar du på plats med Swish innan vi påbörjar flytten.

Välkommen till bekymmersfri service hos oss på Janssons Bilbärgning

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Bromma. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Detta säger våra kunder i Bromma
Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader