Bilbärgning i Spånga

Vår kompetenta personal på Janssons Bilbärgning är redo dygnet runt att hjälpa dig som står i Spånga och behöver bärgning. Vi står redo att hjälpa dig med flytt av personbil, lastbil och MC. För akuta bärgningar är vår jourtelefon igång dygnet runt och om du vill planera en flytt har vi ett formulär du kan fylla i. 

Alltid fast pris på bilbärgning och bilflytt

Innan vi kommer och påbörjar ett arbete kommer vi överens om hur mycket du ska betala, ofta är det billigare att anlita oss än att gå via ditt försäkringsbolag. Det gör att du har full koll på vad hjälpen kommer att kosta innan vi påbörjar bärgning eller starthjälp.

Vår kompetenta bärgningspersonal är alltid redo i Spånga

Oavsett anledning till att du behöver hjälp att flytta din bil är vi på Janssons Bilbärgning beredda att assistera dig. Många gånger behöver vi inte bärga din bil, utan det räcker med lite vägassistans som byte av ett punkterat däck. Eller har batteriet laddat ur sedan du lämnade bilen kommer vi med vår booster och kickstartar din bil så att du kan ta dig därifrån för egen motor.

bilbärgning av dyra bilar i spånga
Våra priser i Spånga

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

Gäller vid en total körsträcka om 20 km.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort, Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Spånga

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Vad du som behöver hjälp i Spånga kan förvänta dig 

Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du anlitar oss på Janssons Bilbärgning för flytt av bil. Efter att ha varit pålitliga aktörer i branschen i många år erbjuder vi alltid alla våra kunder:

Starthjälp när du får slut på soppa eller punka

Eftersom du inte alltid behöver få din bil bärgad när du inte kan ta dig därifrån för egen maskin kan vi hjälpa dig med mindre fel på plats. Det kan handla om soppatorsk, punka eller ett urladdat batteri. 

I de fall vi kan ger vi dig det du behöver för att du ska kunna rulla vidare för egen maskin. Du är snart på väg igen och det till en lägre kostnad och mindre bekymmer.

Vägassistans och bärgningar i Spånga och övriga norra Storstockholm

För att kunna assistera förare så snabbt vi kan har vi vårt kontor i Sollentuna. Därifrån tar vi oss till Stockholms norra förorter, inklusive Spånga inom en timme. 

Så oavsett om du ska planera en fordonsflytt eller om du akut behöver hjälp att ta dig från E4an är vi snabbt på plats och redo att göra det som krävs för att säkert ta ditt fordon därifrån till ett fast pris.

Boka en planerad fordonsflytt

När du planerar att flytt av bil, Mc eller lastbil är du välkommen att fylla i vårt formulär. Där anger du varifrån och vart ditt fordon ska flyttas och när du önskar att det sker. 

Vi hör av oss så snart vi kan med ett kostnadsförslag innan du bestämmer dig. Även du som önskar planerad flytt får så klart ett fast pris, jobbet utförs av kompetenta bärgare och arbetet täcks av vår ansvarsförsäkring.

Prisvärd och trygg bilbärgning och vägassistans

En bärgning av en personbil inom 20 km radie från Sollentuna kostar dig från 1200 kr. I de flesta fall är vår bärgningstjänst billigare än om du går via din bils försäkringsbolag. Vid behov av akut hjälp ring vårt journummer och vi gör vårt bästa att vara hos dig inom en timme. 

I icke akuta ärenden är det bästa att fylla i formuläret som du hittar här på hemsidan. För att göra det mindre stressfullt för dig betalar du med Swish innan vi börjar bärgningen.

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Spånga. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Detta säger våra kunder i Spånga