Vad kostar bärgning

Många frågar sig vad bärgning av fordon kostar och svaret kan variera stort beroende på vem du anlitar och tar hjälp av i situationer som kräver en bärgare. Janssons bilbärgning är en billig bilbärgningstjänst i Stockholm som till och med är billigare än vad det kostar att betala självrisken hos försäkringsbolagen.

Vad kostar bärgning i stockholm?

En bärgning av personbil inom en radie av 25 km från Stockholm kostar hos Janssons bilbärgning 1200 kr. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett så bra pris och samtidigt ha en tjänst som är av högsta kvalitet, med erfarna och kompetenta förare. Du betalar lätt genom Swish eller med kort direkt på plats.

Fördelar med Janssons bilbärgning

Janssons bilbärgning i Stockholm är ett prisvärt alternativ för bärgning av fordon, och det finns fler fördelar med att anlita oss:

Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Pristillägg kan förekomma på kvällstider samt helger.

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Boka bilbärgning i Stockholm

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig. 

Olika typer av bärgning

Olika typer av bärgning kostar olika mycket. Det finns dels den akuta bärgningen, då du står vid sidan av vägen och inte kan ta dig vidare för egen maskin. Då har vi som mål att vara på plats inom en timme för att hjälpa dig att komma bort från platsen eller hjälpa dig att få igång bilen, motorcykeln eller lastbilen. Den andra typen av bärgning är den planerade, då du har bokat tid för en bärgning eller transport av ett fordon från en plats till en annan, när fordonet inte kan eller bör köras. Oavsett vilken typ av bärgning du behöver hjälp med är Janssons bilbärgning alltid ett billigt och tryggt alternativ.

Vad kostar andra typer av fordonsservice?

Ibland kanske det inte är bärgning som behövs utan något annat. Vi kan hjälpa dig med olika typer av fordonsservice, även om du står vid vägrenen på motorvägen. Har du tur kanske du inte behöver bärgas bort utan kan åka vidare om vi bara hjälper dig att få igång bilen. Behöver du hjälp att starta bilen kommer vi med startkablar och får igång din bil för en kostnad av 1000 kr. Vi kan även hjälpa dig med små reparationer som får dig att vara tillbaka på banan. Till exempel kan vi hjälpa dig att byta batteri eller däck om det är det som är felet. Har du slut på soppa i tanken så kommer vi med en dunk och fyller på. Vi ser helt enkelt till att göra vad som krävs för att du ska kunna fortsätta resa med ditt fordon. I de fall det inte går att få bilen, motorcykeln eller lastbilen att fortsätta färden ser vi till att bärga det. Vår långa erfarenhet gör att vi snabbt kan se vad som krävs i varje situation och vi hjälper dig.
Välkommen till oss på Janssons bilbärgning, en flexibel, billig och trygg hjälp vid vägkanten.

Följ oss på sociala medier

Sagt om oss!

[reviews_rating]