Bilbärgning i Vällingby

Står du strandad i Vällingby med ett bilhaveri? Ingen fara, Janssons bilbärgning är redo att komma till din undsättning. Vi förstår stressen och frustrationen som kommer med bilproblem och vårt professionella team är bara ett samtal bort. Med en omfattande portfölj av bilbärgningstjänster, från olycksbärgning till transport av icke-startande fordon, är vi utrustade för att hantera alla typer av bärgningssituationer snabbt och säkert.

Omfattande bilbärgningstjänster i Vällingby

Vårt mål är att ge dig snabb och pålitlig service. Med avancerad utrustning och erfarna bärgningsförare kan vi hjälpa till med allt från personbilar till tunga fordon. Vi är redo att assistera dig vid alla typer av bilrelaterade problem och se till att ditt fordon hanteras med största omsorg.

Fordonstransport och hjälp på vägen

Behöver du få ditt fordon flyttat från Vällingby till en annan destination? Vi erbjuder transporttjänster som är lika tillförlitliga som våra bärgningstjänster. Vi ser till att ditt fordon kommer fram tryggt och effektivt, oavsett avstånd.

transport av bil i sollentuna av oss
Våra priser i Vällingby

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Vällingby

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Alltid när du anlitar Janssons bilbärgning.

När du anlitar oss på Janssons bilbärgning kan du känna dig trygg, vi har funnits i branschen i många år och gör allt för att ge dig en bra upplevelse. För att du ska få det bästa erbjuder vi alltid:

Mer än bara bärgning

Hos Janssons bilbärgning hittar du en helhetslösning för dina fordonstrubbel. Vi erbjuder starthjälp, bränslepåfyllning, däckbyte och småreparationer direkt på platsen. Vårt team strävar efter att få dig på vägen igen utan större förseningar.

Din lokala bärgningspartner i Vällingby

Vår lokalkännedom gör oss snabba och effektiva. Vi har en stark närvaro i Vällingby och angränsande områden, vilket gör att vi kan vara snabbt på plats när du behöver oss mest. Din trygghet är vår prioritet, och vi arbetar hårt för att minimera din väntetid.

Enkelt att boka bärgning

Vi har gjort bokningsprocessen enkel och problemfri. Välj att kontakta oss via telefon, mejl eller vårt onlineformulär för att få snabb hjälp. Vår kundservice är alltid redo att guida dig genom processen och skicka bärgningshjälp direkt.Smidigare än så kan det knappast bli att få bilen flyttad från säljare, till verkstad eller skroten.

Kostnadseffektiv bilbärgning i Vällingby

Kvalitet behöver inte kosta en förmögenhet. Våra priser är konkurrenskraftiga och transparenta, och vi erbjuder alltid ett fast pris för våra tjänster. Bärgning inom 25 km från Stockholm börjar från 1200 kr, och du kan enkelt betala med Swish för en bekymmersfri upplevelse.

Låt inte bilproblem förstöra din dag – kontakta Janssons bilbärgning för snabb och tillförlitlig service i Vällingby.

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Vällingby. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Detta säger våra kunder i Vällingby
Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader