Bilbärgning i Tensta

Behöver du snabb och pålitlig bilbärgning i Tensta? Hos Janssons bilbärgning förstår vi din frustration när bilen sviker. Vårt team är specialiserat på bilbärgning och redo att assistera dig oavsett tid på dygnet. Vi erbjuder effektiva lösningar för olycksbärgning, bärgning av fordon som inte startar och tungbärgning. Vi strävar efter att ge dig överlägsen service till konkurrenskraftiga priser.

bilbärgning dyra bilar storstockholm

Bilbärgning för alla typer av fordon i Tensta

Inget fordon är för stort eller för litet för oss. Vårt sortiment av bärgningsfordon och utrustning gör det möjligt för oss att ta hand om allt från personbilar till lastbilar och specialfordon. I Tensta kan du lita på att Janssons bilbärgning erbjuder en skräddarsydd lösning för just ditt fordon.

Bilbärgning och fordonstransport

Utöver våra bärgningstjänster kan vi även erbjuda säker och pålitlig transport av ditt fordon till önskad destination. Oavsett om du behöver flytta din bil för reparationer eller transportera en större fordonspark, kan vi på Janssons bilbärgning i Tensta tillgodose dina behov med professionalism och omsorg.

bärgning klassiska bilar storstockholm
Fasta priser för bärgning i Tensta

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Tensta

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

bilbärgning av klassiska bilar i storstockholm

Tryggt att välja Janssons bilbärgning

Efter många år i bärgningsbranschen har vi samlat på oss erfarenhet, kompetens och den utrustning som behövs för att tryggt och säkert lösa alla typer av situationer.

Mer än bara bärgningsbil

Vid Janssons bilbärgning förstår vi de oväntade utmaningarna på vägen. Vi erbjuder starthjälp i Stockholm, påfyllning av bensin om tanken är tom och däckbyte vid punktering. 

För mindre åtgärder som batteribyte står vi också redo att hjälpa dig på plats. Vårt mål är att du snabbt och tryggt ska kunna fortsätta din färd.

Bärgningsbil nära dig i Tensta

Vi är baserade i norra Stockholm och kan snabbt vara på plats i Tensta och omgivande områden för att bistå med bilbärgning.

Oavsett om du behöver hjälp i Sollentuna, Märsta, eller Upplands Väsby, siktar vi på att vara där inom en timme. Vi täcker även områden söder om Stockholm för din bekvämlighet.

Boka bilbärgning – enkelt och snabbt

Att boka bilbärgning hos oss är enkelt. Använd formuläret på vår webbplats, ring eller mejla, så ser vi till att du får hjälp omgående. Vår prioritet är din säkerhet och bekvämlighet.

Prisvärd bilbärgning

Vi erbjuder transparenta och fasta priser för att göra din upplevelse med oss så enkel som möjligt. Inom 25 km från Stockholm börjar våra priser på bilbärgning från 1200 kr. Betalning sker smidigt via Swish, och vi hjälper dig till ett pris som är lägre än självrisken hos de flesta försäkringsbolag.

Kontakta Janssons bilbärgning idag för pålitlig service i Tensta!

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Tensta. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Detta säger våra kunder i Tensta
Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader