Bilbärgning i Rissne

Har du råkat ut för bilproblem i Rissne? Janssons bilbärgning är din pålitliga partner för snabb och effektiv hjälp på plats. Vårt team av erfarna bärgningsexperter är redo att bistå dig med professionell service, oavsett om du stött på en olycka, har ett fordon som vägrar starta eller behöver tungbärgning. Vi är dedikerade till att erbjuda dig trygg och prisvärd hjälp när du som mest behöver det.

Bild på en bil som transporteras i Solna

Bilbärgningstjänster för alla situationer i Rissne

Ingen utmaning är för stor eller för liten för oss på Janssons bilbärgning. Vi har den utrustning och den erfarenhet som krävs för att ta hand om ditt fordon på rätt sätt. Oavsett om det är en personbil, en skåpbil eller ett tyngre fordon så hanterar vi din situation med största möjliga omsorg och professionalism.

Mer än bara bärgning - Vi erbjuder även transport

Inte bara i akuta situationer, men även när du behöver transportera ditt fordon från punkt A till B, står vi till tjänst. Oavsett anledning till transporten, kan du räkna med att vi transporterar ditt fordon säkert och effektivt.

Våra priser i Rissne

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Rissne

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Trygga fordonsflyttar med Janssons bilbärgning.

Vi är rädda om vårt fina rykte och gör vårt bästa för att du ska vara nöjd med servicen som du får när du anlitar oss. Vi har byggt upp våra kunders tillit under flera år och jobbar hårt för att både bygga och behålla det. När du anlitar oss erbjuder vi alltid: 

Fullständig service för ditt fordon

På Janssons bilbärgning stoppar vi inte vid att enbart bärga ditt fordon. Vi erbjuder ett heltäckande stöd som inkluderar starthjälp, bränslepåfyllning, däckbyte och mindre reparationer på plats för att du snabbt ska kunna fortsätta din resa.

Lokal expertis i Rissne

Vi känner till Rissne och dess omgivningar som vår egen bakficka, vilket gör att vi kan vara på plats inom kort tid efter ditt larm. Vår lokala närvaro garanterar snabb och tillförlitlig service. Oavsett om du är i Haninge eller står på Arlanda har vi bilar och personal med flerårig erfarenhet som är redo att hjälpa dig med din lastbil, personbil eller mc dygnet runt.

Smidig bokning av bilbärgning

Att boka bärgning hos oss är enkelt. Du kan antingen använda vårt onlineformulär, ringa direkt till oss eller skicka ett e-postmeddelande. Vi tar snabbt hand om din förfrågan för att du inte ska behöva vänta längre än nödvändigt.

Prisvärd bärgningstjänst i Rissne

Vi tror på transparens och rimliga priser för alla våra tjänster. Hos Janssons bilbärgning får du alltid ett förhandspris, och inom 25 km från Stockholm erbjuder vi bärgning från 1200 kr. Betalning sker smidigt via Swish.

Kontakta oss idag för att få professionell och pålitlig bilbärgning i Rissne!

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Rissne. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Detta säger våra kunder i Rissne
Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader