Bilbärgning i Rinkeby

Har du fått problem med din bil i eller omkring Rinkeby står vi på Janssons Bilbärgning redo att hjälpa till. När du får problem med bilen kan vi assistera dig tack vare vår dygnet runt öppna jour. Vi planerar även in flyttar av olika typer av fordon som inte är akut. Vi har kompetent personal med lång erfarenhet som står redo att åka ut snabbt.

bilbärgning dyra bilar storstockholm

Fast pris på alla bärgningar 

Oavsett om det är din motorcykel, bilen eller en tung lastbil som ska flyttas sker det till ett fast pris. Vi ger dig alltid priset på det arbete vi ska utföra redan när du ringer oss, det gör att du vet vad det kommer att kosta dig och du slipper fler tråkiga överraskningar. Alla våra tjänster utförs av kompetent personal och på ett säkert sätt.

Bärgning från parkeringen, på vägen eller ur garaget

Det är sällan som bilen går sönder på ett lämpligt ställe, därför har vi utrustning för att hjälpa dig ur det mesta. Det kan vara trångt och besvärligt eller mycket trafik runt om är inga problem, vi är redo att lösa det! 

bärgning klassiska bilar storstockholm

Fasta priser för bärgning i Rinkeby

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Rinkeby

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

bilbärgning av klassiska bilar i storstockholm

Ansvarsförsäkring på alla jobb

För att du ska känna dig trygg med att anlita oss har vi en ansvarsförsäkring som täcker skador som eventuellt uppstår. Tack vare vår personal som har jobbat med det här i många år och därmed har samlat på sig kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg när du låter oss bärga dina fordon.

Vägassistans när bärgning inte är ett måste

Det är inte alltid som bärgning är det enda alternativet när bilen inte startar, ibland räcker det med lite hjälp. Därför erbjuder vi på Janssons Bilbärgning även vägassistans, det kan handla om starthjälp, hjälp att byta däck vid punka eller några liter soppa när du fått soppatorsk. 

Du kan fortsätta köra vidare själv och det är oftast det billigaste och enklaste alternativet för alla.  

Bärgare i hela Storstockholm och norra förorter

Med en strategisk placering av kontoret i Sollentuna är vi aldrig långt bort, när du snabbt behöver vår hjälp är vårt mål att vara på plats inom en timme efter att du ringt. 

Oavsett om du vill till Rinkeby från Kungsängen eller från Rinkeby till Danderyd är vi där och gör vårt bästa för att hjälpa till.

Planerade transporter

Det är inte alltid som det plötsligt händer något, därför planerar vi också in körningar i förväg. Så om du behöver hjälp med en flytt av något av dina fordon är du välkommen att fylla i formuläret här på hemsidan. 

När vi har tagit emot ditt önskemål återkommer vi in snabbt vi kan med ett prisförslag och bekräftar datum och tid. Du kan i lugn och ro planera flytten av  lastbilen, MCn eller bilen till ett bättre ställe.

Lågt pris på alla bärgningar

Tack vare god planering och flexibla bärgare kan vi hålla nere priserna, därför är det ofta billigare att låta oss bärga din bil än att gå via försäkringsbolaget. Befinner du dig inom 25 kilometer från Stockholms stad har vi ett fast pris på 1200 kr, vilket ofta är lägre än självrisken på bilförsäkringen. 

Behöver du akut hjälp ringer du vår jour så gör vi vårt bästa att komma inom en timme, är det inte akut är det enklast att fylla i vårt formulär för planerade fordonsflyttar.

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Rinkeby. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Bilbärgning är en tjänst som innebär att man får hjälp att transportera sin bil från en plats till en annan, till exempel från Rinkeby till en bilverkstad.

Det finns många företag som erbjuder bilbärgning i Stockholm. Ett av dessa företag är oss på Janssons Bilbärgning.

Du kan få hjälp med bilbärgning dygnet runt, året runt. Janssons Bilbärgning erbjuder tjänster alla dagar i veckan.

Janssons Bilbärgning utför olika typer av bilbärgning, bland annat bilbärgning för personbilar och långtradare.

Du kan hitta bilbärgningsföretag i Stockholm genom att söka på internet eller genom att ringa till oss på Janssons Bilbärgning som erbjuder bilbärgning i hela Stockholm.

Om du har tankat fel i Rinkeby kan du kontakta Janssons Bilbärgning för att få hjälp. Vi kan föra din bil till en bilverkstad där problemet kan åtgärdas.

Detta säger våra kunder i Rinkeby

Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader

Bilbärgning i hela Rinkeby