Bilbärgning i Hässelby

Står du strandad med din bil i Hässelby? Ingen anledning till oro – Janssons bilbärgning finns här för att hjälpa dig snabbt och effektivt. Vårt professionella team är redo att ge dig den hjälp du behöver, dygnet runt, alla dagar i veckan. Med en bred uppsättning av tjänster som inkluderar olycksbärgning, bärgning av fordon som inte vill starta och tungbärgning, är du i trygga händer hos oss. Vi erbjuder inte bara snabb service men också prisvärda och transparenta priser.

Omfattande bilbärgningstjänster i Hässelby

Vi förstår att varje fordonssituation är unik och kräver en anpassad lösning. Våra specialister på Janssons bilbärgning har kompetensen och utrustningen för att säkert bärga alla slags fordon, vare sig det rör sig om personbilar, lastbilar eller motorcyklar. Vi är stolta över att kunna erbjuda en tillförlitlig bärgningstjänst som täcker alla dina behov i Hässelby.

Bilbärgning och fordonstransporter

Utöver akut bärgningshjälp, tillhandahåller vi också transporttjänster för fordon. Ska bilen till verkstad, skroten eller kanske till en ny ägare? Vi ser till att ditt fordon transporteras tryggt och säkert till vald destination, oavsett dess storlek.

transport av bil i sollentuna av oss
Våra priser i Hässelby

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Hässelby

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Alltid när du anlitar Janssons bilbärgning i Hässelby.

När du anlitar oss på Janssons bilbärgning kan du känna dig trygg, vi har funnits i branschen i många år och gör allt för att ge dig en bra upplevelse. För att du ska få det bästa erbjuder vi alltid:

Mer än bara en bärgare

Vårt team på Janssons bilbärgning är utrustade för att hjälpa till med mer än bara bärgning. Behöver du starthjälp, bränslepåfyllning eller däckbyte är vi bara ett samtal bort. 

Våra tjänster är utformade för att få dig tillbaka på vägen med minimal fördröjning.

Din lokala bärgningstjänst i Hässelby

Lokalt förankrade, vi känner till Hässelby och de omkringliggande vägarna väl, vilket möjliggör en snabb respons och effektiv hjälp när du behöver det som mest. Vårt team strävar efter att vara på plats inom en timme efter ditt samtal.

Enkel bokning av bilbärgning

Att boka bilbärgning hos oss är enkelt och bekvämt. Fyll i vårt online-formulär, ring oss direkt, eller skicka ett mejl. Vi prioriterar din förfrågan och ser till att hjälpen är på väg omgående.

Prisvärd bilbärgning i Hässelby

Vi tror på öppenhet och rättvisa priser. Med Janssons bilbärgning får du alltid ett fast prisförslag innan arbetet påbörjas. Bärgning inom 25 km från Stockholm börjar från endast 1200 kr, och du kan enkelt betala via Swish. Vi är här för att hjälpa dig till en kostnad som ofta ligger under din försäkrings självrisk.

Kontakta oss på Janssons bilbärgning för snabb och pålitlig service i Hässelby!

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-60 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Hässelby. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Detta säger våra kunder i Hässelby
Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader