Bilbärgning i Danderyd

Behöver du pålitlig och effektiv bilbärgning i Danderyd? Välkommen till Janssons bilbärgning, ditt första val när det gäller bilbärgning i området. Vi erbjuder professionella bilbärgningstjänster för alla situationer, inklusive olycksbärgning, hjälp med fordon som inte startar, och även tungbärgning. Vi är här för att se till att du snabbt och säkert kan fortsätta din resa.

bil som blir bärgad under vintern

Bilbärgning i Danderyd för alla typer av fordon

På Janssons bilbärgning förstår vi vikten av att kunna hantera olika typer av fordon. Vårt team är utrustat för att ta hand om allt från personbilar till tunga lastbilar och specialfordon. Vi garanterar en säker och effektiv hantering av ditt fordon, oavsett dess storlek eller typ.

Bilbärgning eller fordonstransport i Danderyd

Förutom våra bilbärgningstjänster erbjuder vi även fordonstransporter. Oavsett om det gäller en kort flyttning inom Danderyd eller längre transporter, hanterar vi din bil med största omsorg och professionalism.

Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

Gäller vid en total körsträcka om 20 km.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort, Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Danderyd

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Bärgning av en gul bil

Fördelar med Janssons bilbärgning i Danderyd

Vi är stolta över att erbjuda en pålitlig och professionell bilbärgningstjänst till våra kunder i Danderyd. Här är tre fördelar med att välja Janssons bilbärgning:

Mer än bara bärgningsbil

Våra tjänster sträcker sig utöver traditionell bilbärgning. Behöver du starthjälp, bränslepåfyllning, däckbyte eller mindre reparationer som batteribyte, står vi redo att assistera.

Vårt mål är att göra din bilresa så problemfri som möjligt.

Snabb och tillgänglig bilbärgning i Danderyd

Vi är baserade i norra Stockholm och kan snabbt nå dig i Danderyd och närliggande områden. Oavsett var du befinner dig, strävar vi efter att vara på plats inom en timme för att hjälpa dig med dina bilbärgningsbehov.

Boka bilbärgning i Danderyd enkelt och snabbt

Planerar du en bärgning i förväg? Använd vårt enkla bokningsformulär för att boka bilbärgning på en specifik dag. Vi bekräftar din bokning så snart som möjligt.

Prisvärd bilbärgning i Danderyd

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och fasta kostnader för alla våra tjänster. Våra priser är ofta lägre än självrisken hos försäkringsbolagen, vilket gör våra tjänster till ett kostnadseffektivt alternativ. Kontakta oss via telefon, mejl eller via formuläret på vår hemsida för mer information.

 

 

Vi strävar efter att vara så snabba som möjligt och vi kan oftast vara på plats inom 30-45 minuter från det att vi tar emot din förfrågan.

Ja, vi har utrustning och resurser som krävs för att hantera alla typer av fordon, inklusive tunga lastbilar och specialfordon.

Vi accepterar betalning via kreditkort, faktura och Swish.

Ja, vi erbjuder även starthjälpstjänster för att hjälpa dig få igång ditt fordon om det inte startar.

Ja, vi är tillgängliga dygnet runt för bilbärgningstjänster i Danderyd. Oavsett vilken tid på dygnet det är, kan du räkna med oss för att ge dig den bästa servicen.

Sagt om vår bilbärgning i Danderyd
 

Bilbärgning i Stockholm

Vi hjälper dig att bärga bilen eller andra fordon i hela stor Stockholm