Bilbärgning i Stockholm

Janssons bilbärgning i Stockholm erbjuder tjänster inom bärgning och transport i hela Stockholm med omnejd. Vår telefon är alltid bemannad och du kan ringa oss dygnet om för hjälp. Vårt mål är att hjälpa alla som har ett akut behov av bilbärgning i Stockholm inom en timme.

Bilbärgning i Stockholm av alla typer av fordon

Det spelar ingen roll vilken typ av fordon behöver du hjälp med, vi erbjuder bilbärgning i Stockholm för motorcyklar, personbilar och tunga lastbilar. Hos Janssons bilbärgning får du alltid en bilbärgning du kan känna dig trygg med och du får det till ett fast pris.

Bilbärgning eller transport

Vi hjälper självklart till i akuta situationer när du står vid vägkanten och behöver bilbärgning i Stockholm på en gång. Vi hjälper också till i en planerad transport av fordon. Du kanske har en personbil, en motorcykel, en food truck eller liknande som av någon anledning inte kan eller bör köras själva. Då kan vi på Janssons bilbärgning i Stockholm hjälpa till att ta fordonet från punkt A till B, tryggt, säkert och på en tid som passar dig.

Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten).

Betalning sker via kort Swish eller kontanter. 

Prisförfrågan för bilbärgning i Stockholm

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig.

Fördelar med Janssons bilbärgning i Stockholm

Janssons bilbärgning är en trygg leverantör av bilbärgningstjänster. Vi har lång erfarenhet och guidar dig rätt i allt som har med bilbärgningen att göra. Jansson bilbärgning erbjuder:

Mer än bara bärgningsbil

Janssons bilbärgning i Stockholm erbjuder mer än bilbärgning. Vi hjälper dig med det du behöver inom trafik och fordon. Startar inte din bil eller lastbil tar vi med oss det som behövs för att erbjuda Starthjälp i Stockholm, är bensinen slut tar vi med en dunk och fyller på ditt fordon, och om du har fått punktering byter vi ditt däck. Vi kan även göra små reparationer på plats, som till exempel byte av batteri. Vi erbjuder den service du behöver för att tryggt kunna vara tillbaka på vägen och så snabbt som möjligt fortsätta din resa.

Bärgningsbil i norra Stockholm

Janssons bilbärgning finns i norra Stockholm och vi är snabbt på plats om du behöver hjälp i Sollentuna, Kista, Märsta, Upplands Väsby, Täby, Bromma, Kungsängen, Jakobsberg eller andra orter norr om Stockholm. Självklart hjälper vi till med bilbärgning och transporter även söder om Stockholm och vi försöker alltid vara på plats inom en timme om du är i behov av bärgning snabbt.

Boka bilbärgning – enkelt och snabbt

Vill du boka bilbärgning till en specifik dag, alltså när det inte rör sig om att du står strandad vid vägkanten med plötsliga fel på fordonet du färdas i, kan du enkelt och snabbt boka en bärgning eller transport via Janssons bilbärgnings hemsida. Genom att fylla i formuläret på hemsidan kan du boka en bärgning på önskad dag. Vi återkommer till dig så snart vi kan och bekräftar bokningen.

Billig bilbärgning

Janssons bilbärgning hjälper dig till ett bra pris, vi erbjuder dessutom alltid fasta priser för våra tjänster. Kostnaden för bilbärgning är mindre än självrisken hos ditt försäkringsbolag, så låt oss hjälpa dig vid vägkanten! Inom 25 km från Stockholm kostar en bärgning från 1200 kr och du betalar lätt och smidigt genom Swish. Hör av dig till oss på telefon, mejl eller via formuläret nedan så hjälper vi dig.

Välkommen till Janssons bilbärgning.

Sagt om vår bilbärgning i Stockholm
Janssons Bilbärgning
5.0
Baserat på 68 recensioner
powered by Google
Tim HaldorssonTim Haldorsson
16:17 08 Nov 21
Grymt professionell!
Lars ThörnbladLars Thörnblad
13:28 14 Sep 21
Flytt av bil fungerade utan problem.
Yvonne TunströmYvonne Tunström
14:22 14 Jul 21
Jag är mycket nöjd med servicen som jag fick. Snabbt och smidigt. Kom hem till mig med ett nytt bilbatteri som monterades. Ger högsta betyg till firman.
Peter StigenbergPeter Stigenberg
15:34 16 Mar 21
Bärgning ca 5mil utan knussel bra pris bra service trevlig bärgare vad mer kan man begära // 🙂
Maria W SMaria W S
19:00 12 Mar 21
Ett litet företag som gör det där lilla extra för kunden och mer därtill. Utan att det gör ont i plånboken. Det märks när någon är bra på sitt jobb och har en yrkesstolthet. Bästa service och bemötande. Rekommenderas!
js_loader