Bilbärgning Stockholm

Ring dygnet runt - alla dagar!
08-12144181

Janssons bilbärgning i Stockholm erbjuder tjänster inom bärgning och transport i hela Stockholm med omnejd. Vår telefon är alltid bemannad och du kan ringa oss dygnet om för hjälp. Vårt mål är att hjälpa alla som har ett akut behov av bilbärgning i Stockholm inom en timme.

Bilbärgning i Stockholm av alla typer av fordon

Det spelar ingen roll vilken typ av fordon behöver du hjälp med, vi erbjuder bilbärgning i Stockholm för motorcyklar, personbilar och tunga lastbilar. Hos Janssons bilbärgning får du alltid en bilbärgning du kan känna dig trygg med och du får det till ett fast pris.

Bilbärgning eller transport

Vi hjälper självklart till i akuta situationer när du står vid vägkanten och behöver bilbärgning i Stockholm på en gång. Vi hjälper också till i en planerad transport av fordon. Du kanske har en personbil, en motorcykel, en food truck eller liknande som av någon anledning inte kan eller bör köras själva. Då kan vi på Janssons bilbärgning i Stockholm hjälpa till att ta fordonet från punkt A till B, tryggt, säkert och på en tid som passar dig.

Fördelar med Janssons bilbärgning i Stockholm

Janssons bilbärgning är en trygg leverantör av bilbärgningstjänster. Vi har lång erfarenhet och guidar dig rätt i allt som har med bilbärgningen att göra. Jansson bilbärgning erbjuder:

 • Alltid fasta priser
 • Kompetent personal med många års erfarenhet
 • Ansvarsförsäkring vid bilbärgning

   

  Sagt om vår bilbärgning i Stockholm

  Janssons Bilbärgning IconJanssons Bilbärgning

  Lillebovägen 13, Sollentuna

  4,9 51 reviews

  • Avatar Eva-Marie Janelo ★★★★★ för en månad sedan
   Fantastisk sevice! Redan dagen efter jag ringt kom de och bytte till nytt bilbatteri på min parkeringsplats. Rekommenderas varmt!!
  • Avatar Jan Ho ★★★★★ för 3 månader sedan
   De kom enligt överenskommet tid. Jag förväntade mig att de bogsera bilen på flaket direkt men killen fixerade först den lossnade avgasröret. Känns proffsig och han som kom var mycket trevlig. Jag är nöjd med deras insats.
  • Avatar princeisawoman Kim ★★★★★ för 4 månader sedan
   Ni är ju helt fantastiska, boka tid för att byta batteri på min Toyota Hybrid som inte är lätt och byta och dom dök upp samma dag! Gillar känslan av att man inte behöver ta sig till bilverkstaden och sitta och vänta utan få hjälp … More på plats, kan inte bli bättre, är mer en nöjd, 10+
  • Avatar Marcus Thorén ★★★★★ för 6 månader sedan
   Använt mig av Jansson Bilbärgning två gånger. De är väldigt snabba att komma till platsen. Hade en lite längre sträcka att bärga min bil nu senaste gången, men det kunde de lösa snabbt. Kostnadsmässigt är de i särklass bäst … More på marknaden. Bra intryck, snabb och smidig service, grymma (fasta) priser, lätta att få tag på. Förhoppningsvis behöver man inte ringa på bärgare ofta, men behöver man det så är det inga tvivel om vilka man väljer nu framöver!


Mer än bara bilbärgning i Stockholm

Janssons bilbärgning i Stockholm erbjuder mer än bilbärgning. Vi hjälper dig med det du behöver inom trafik och fordon. Startar inte din bil eller lastbil tar vi med oss det som behövs för att erbjuda Starthjälp i Stockholm, är bensinen slut tar vi med en dunk och fyller på ditt fordon, och om du har fått punktering byter vi ditt däck. Vi kan även göra små reparationer på plats, som till exempel byte av batteri. Vi erbjuder den service du behöver för att tryggt kunna vara tillbaka på vägen och så snabbt som möjligt fortsätta din resa.

Bilbärgning i norra Stockholm

Janssons bilbärgning finns i norra Stockholm och vi är snabbt på plats om du behöver hjälp i Sollentuna, Kista, Märsta, Upplands Väsby, Täby, Bromma, Kungsängen, Jakobsberg eller andra orter norr om Stockholm. Självklart hjälper vi till med bilbärgning och transporter även söder om Stockholm och vi försöker alltid vara på plats inom en timme om du är i behov av bärgning snabbt.

Boka bilbärgning – enkelt och snabbt

Vill du boka bilbärgning till en specifik dag, alltså när det inte rör sig om att du står strandad vid vägkanten med plötsliga fel på fordonet du färdas i, kan du enkelt och snabbt boka en bärgning eller transport via Janssons bilbärgnings hemsida. Genom att fylla i formuläret på hemsidan kan du boka en bärgning på önskad dag. Vi återkommer till dig så snart vi kan och bekräftar bokningen.

Billig bilbärgning

Janssons bilbärgning hjälper dig till ett bra pris, vi erbjuder dessutom alltid fasta priser för våra tjänster. Kostnaden för bilbärgning är mindre än självrisken hos ditt försäkringsbolag, så låt oss hjälpa dig vid vägkanten! Inom 25 km från Stockholm kostar en bärgning från 1200 kr och du betalar lätt och smidigt genom Swish. Hör av dig till oss på telefon, melj eller via formuläret nedan så hjälper vi dig.
Välkommen till Janssons bilbärgning.

Våra priser

1200 kronor för samtliga personbilar som ska bärgas.

1000 kronor för starthjälp.

1500 kronor för batteribyte (avser endast för tjänsten)

Pristillägg kan förekomma på kvällstider samt helger.

Betalning sker via kort Swish eller kontanter.

Prisförfrågan för bilbärgning i Stockholm

Fyll i formuläret nedan för bokning av bärgning. Vi bekräftar inom kort till dig. 

08-12144181

Janssons Bilbärgning AB

Lillebovägen 13
19144 Sollentuna